За  традицією, яка існує вже багато років, 8 лютого 2020 року в Ірпінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 18 відбувся радісний і хвилюючий захід – Вечір зустрічі випускників. Саме тут у стінах рідної школи вони колись провели найкращі роки свого життя. Вчилися, дружили, сміялися, плакали, закохувалися…
                   Атмосфера свята була урочистою і водночас ностальгійною, адже чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу.
До візиту особливих гостей (головним чином випускників 1990, 1995, 2000, 2005, 2010, 2015 та 2019 років) школа підготувалася дуже ретельно. Як і щороку, зустріч ювілярів, оганізаційні питання, сценарій свята і його реалізація лягли на плечі одинадцятикласників!
Після реєстрації випускники зібралися у актовій залі школи. Тепер вони не учні, а лікарі, вчителі, водії, ріелтори, юристи, будівельники, програмісти, бізнесмени — усі професіонали своєї справи. У деяких з них тут навчаються вже їхні діти.
Кожен з тих, хто завітав цього дня до рідної школи, отримав нагоду поринути у спогади про безтурботні роки, зустріти своїх вчителів і однокласників.
Випускники із задоволенням пройшлися шкільними коридорами, зайшли в свої класи, поспілкувалися з класними керівниками, серед яких Самчук В.В.,Іваницька Г.І., Мацьків М.М., Пєвнєва Л.К., Пєвнєв І.К., Цибенко Н.І., Старостюк М.Ф., Болюта С.О., Олійник Т.А., Штундеренко Н.В., Волощук І.В., Бондаренко Л.О., Писаренко І.А., Тюх Л.В.
Випускники 1995 та 2019 року приготували рідній школі та гостям свята музичні сюрпризи, вкотре підкоривши привітну сцену актової зали своїми талантами. Й заразом нагадали собі як воно, хвилюватися в очікуванні виступу перед вчителями та однокласниками. 
Що може бути приємнішим, ніж зустріч із власною юністю? На святі була присутня почесна гостя – Ридзанич Світлана Адамівна – мама Народного героя України , випускника нашої школи 1995 року Ридзанича Максима.
                  За теплу атмосферу і відмінну організацію святково концету  дякуємо Олійник Т.А., Рибакову В.В., Охритковій П.Д., учням  11-А (Варениці Марії, Родичевій Валерії, Коваленко Ользі, Шароваровій Вероніці, Салтиковій Олександрі , Морозюк Олександрі , Вінейчуку Єгору, Безпалько Євгену, Штойко Ігорю, Василенко Андрію,Бажурі Ярині, Червоній Надії, Явдоніч Назару, Кравчуку Нікіті, )   та 11-Б (Гірнику Андрію , Рулю Дмитру,Зенченко Богдану) , а також іншим небайдужим дітям, які кожен на своєму місці постаралися внести свій невеличкий вклад і зробити захід бездоганним! За привітну зустріч випускників й безліч організаційних моментів вислювлюємо подяку Шамрай Анні Володимирівні та учням 10-х  класів. Всі старанно працювали у команді , щоб кожен з присутніх був у захваті й ,безперечно, захотів повернутися до школи знову. Сподіваємося , що нам це вдалося!  

https://drive.google.com/open?id=1gUjrhFgrPfGIrQLpGWK054BcJairUpf5

Рекомендовані новини